fredag 26. september 2014

Kort med gavekort i.

Hei på dere.

Her i Ålesund er det litt av et ruskevær. Det blåser og bøtter ned i strie strømmer. Da er det fint scrappevær. Jeg har laget et guttekort jeg ville vise dere. Guttekort er ikke alltid like enkelt synes jeg da jeg er fryktelig glad i blomster, blonder og perler på kort ;-)

Dette kortet skulle være til en kar som ble 30år, og som skulle få guttetur i bursdagsgave. Dermed måtte jeg prøve å lage et slags gavekort der dette ble formidlet. Et innmari morsomt kort å lage syns jeg, og det blir nok ikke siste gang jeg prøver meg på denne type bretteteknikk.


Her har jeg tatt utgangspunkt i et motiv fra et klippeark fra Studiolight. Mønsterarket er fra Kaisercraft, og filmstrip/foto er også herfra. Foto er festet med en klype fra Tim Holtz. Jeg har rufset alle kantene på kortet for at det skal se litt slitt og røft ut. 



Jeg har brukt en dies fra Joy Crafts til å stanse ut tannhjulene, og festet i en liten brads. Det kobberfargede tannhjulet er i metall og kommer fra Tim Holtz Idea-Ology. Bokstavene er også herfra.


Her er innsiden med skrivefelt til hilsen og den lukkede konvolutten med "gavekort" i. Denne er brettet og limt slik at når man åpner opp skyver den seg frem, og man kan plukke ut det som ligger i. Her har jeg brukt samme mønsterark og tannhjul som på fremsiden. Bursdagsordene er rub-ons fra Staz. Thickers fra American Crafts.


Ønsker deg en fin helg videre!

Hilsen fra Marie. 

fredag 19. september 2014

O jul med din glede.....i september!

Hei på dere.

Jada dere leste riktig....jeg har begynt på jula jeg!! :-) Jeg skal være med på messe i år også (spennende og veldig kjekt), så her er igrunn juleproduksjonen godt i gang. Jeg har laget både gavelapper, julekort, toffifeee-eske (uten fyll ennå vel å merke) og litt annet småtjafs. Jeg gleder meg veldig!! Her kommer et lite bilderas av noe jeg har laget:

Julekort:










Det blir vel litt flere julekort etterhvert....men vi er jo bare i September ennå ;-)


Noen toffifee-esker (innholdet er kun for syns skyld) :







Resten må jeg vise ved en senere anledning. Jeg begynner ihvertfall å komme i mål...selv om jeg har så uendelig mange ideer og tanker jeg vil prøve meg på...men tiden strekker ikke til!

Hilsen fra meg!



søndag 14. september 2014

Gratulerer med dagen!

Hei hei.

Nytt bursdagskort fra meg idag!


Her har jeg valgt å bruke mønsterark fra Kaisercraft  - On This Day Double - Ceremony. Falt helt for de nydelige blomtene og fargene. Teksten er rub-ons fra Staz. Fremsiden er pyntet med div blomster. Rosene er fra Storyteller, og snurreblomstene er fra Kort og Godt. Disse har jeg pyntet med hvite halvperler fra Melissa Frances.  Bak blomstene har jeg lagt en doilie fra Dovecraft. Dette er en pakke med doilier i assorterte farger.



Innsiden er pyntet i samme farger som fremsiden. Her har jeg også valgt å bruke blomstene i mønsterarket som hovedfokus. Jeg har pyntet med perlebånd og blondehalvperler og utstansede sommerfugler. Her har jeg brukt en punch fra Martha Stewart.

Ønsker deg en fortsatt fin og kreativ helg videre.

Hilsen fra Marie!

lørdag 13. september 2014

Gaveboks til en liten pike.


Hei.

Jeg har laget en liten gaveboks til en pike som snart kommer til verden. Denne boksen er akkurat passe til en liten gave som for eksempel en smokkesnor, vognpynt, smykke etc. Boksen er laget av en kartong i str 30*30.


Jeg har brukt rosa kartong som base til boksen, og mønsterarket er dette fra Kaizercraft - Pitter Patter- New Born. Nydelige mønster og farger. Die-cuts er fra Kaizercrafts samme serie. Jeg har pyntet med forskjellige blomster, og rosa halvperler fra Papirdesign. Navnet er alfabetstickers  fra Storyteller.  Jeg har pyntet med ulike bånd. Sløyfen har jeg knyttet ved hjelp av min Mini Bowdabra Bowmaker. Jeg bruker denne masse, og kunne ikke klart meg uten. 


På den ene siden har jeg laget en lomme med plass til en liten lykkeønskning/hilsen. Her har jeg knyttet på en tag med en nydelig tekst. Dette er en die-cut fra samme serien til Kaisercraft. Samme bånd på denne som resten av boksen.

Ønsker deg en strålende dag!!

Hilsen fra Marie. 





tirsdag 9. september 2014

Notatboks.

Hei!
For en tid tilbake kjøpte jeg noen flotte bokser med lapper til å skrive ned notater på. Planen var at jeg skulle pynte dem og gi dem bort i gave eller ha dem med meg på messe. Men så ble det med tanken, og dem har stått på vent ganske lenge. Men nå endelig fikk jeg det for meg at det var på tide å pynte litt på disse. Her er den første:




Jeg har brukt mønsterarket "Juliass Dress" fra serien "My Precious Daughter" - Pion Design. Nydelige farger og herlig mønster. Også passet det godt til boksen i seg selv Pyntet med blomster i ulike nyanser av lilla og hvitt. Tekstene er stickers med ulike setninger og ord. Passet bra her syns jeg! Den nydelige feen er en resinfigur fra Prima. 


Hva syns du?

Jeg har ennå noen flere å pynte på. Syns de ble litt koseligere med pynt enn helt enkle uten noe på. 

Ønsker deg en fin kveld! Takk for at du tittet innom meg.

Klem fra meg!


mandag 8. september 2014

Kort til to jubilanter!

Hei på dere!

Vil vise dere et kort jeg laget til to jubilanter. Et par der begge fylte 40 år og samtidig hadde de 10 års bryllupsdag.




Motivet fant jeg på facebooksiden The Digistamp Shack, og syns det passet så bra til anledningen. Tallene måtte på; både 40 og 10. Mønsterarket er fra Kort og Godt, og rammen i sølv er en dies fra Spellbinders.  Pyntet med snurreblomster (Kort og Godt) og roser fra Storyteller. De små roseknoppene er fra Papirdesign. Borden bak motivet er stanset ut med en punch fra Martha Stewart.


Innsiden av kortet ble slik. Måtte få med at de feiret bryllupsdagen også. Derav hjerter og tallet 10. På den neste siden brukte jeg samme kartong og mønsterark. En personlig hilsen innrammet med samme ramme som bildet på fremsiden. 

Gratulerer så mye til jubilantene!!

Klem fra meg!!



lørdag 6. september 2014

Til konfirmanten!

Hei Hei!

Høsten er også en tid for konfirmasjon noen steder i landet, og jeg har laget konfirmasjonskort på bestilling til denne tiden også. Og når jeg var igang med konfirmasjon fant jeg ut at jeg kunne lage noen kjappe konfirmasjonskort i str 10*15. Motivene har jeg funnet på facebooksiden The Digistamp Shack. Alle kortene er rufset i kantene og etter omtrent samme mal. Enkelt og greit, men syns av og til at det enkle kan være like flott som kort med mye stæsj på :-) Og disse går jo i en vanlig A5 konvolutt, noe som av og til kan være en fordel.

Alle disse kortene har jeg lagt ut på facebooksiden min "Maries Scrapperier" :-)











Klem fra meg!!



tirsdag 2. september 2014

Bon-Bon esker!

Hei dere!

Jeg har laget Bon-Bon esker som jeg tenkte å fylle med godsaker til jul. (Jada jeg har begynt på jula ;-) ) Laget først ei bare for å se om jeg fikk det til, og det var jo så enkelt at det ble en til...og en til...og enda en...




Hva syns du?? Jeg ble igrunn fornøyd selv, og ser nok ikke bort fra at det blir enda noen til :-)

Hvis du har lyst å prøve finner du nok en mal på youtube, for der lå det mange ulike. Og hvis du vil gjøre det enda enklere vet jeg at Scrapomania selger Bon-Bon brett ;-) Enklere kan det vel ikke bli :-) 

Klem fra meg!