søndag 3. november 2013

Endelig et blogginnlegg..

Hei.

Her har det vært fryktelig stille en stund, og det er igrunn en tid siden forrige blogginnlegg. Men jeg har vært så opptatt at jeg har rett og slett ikke tatt meg tid til å legge ut noe. I tillegg til hus, mann og barn (som jeg jo selvfølgelig vil bruke av all min tid på), har jeg produsert stort til min aller første julemesse. Jeg skal legge ut litt bilder derfra senere, men aller først vil jeg vise et kort som jeg fikk en bestilling på for litt siden. Kortet skulle være til en mann som fylte 60år. Noen av hans interesser var bl.a hytteliv, fotball (Aafk), kantarellplukking, god mat og vin for å nevne noe. En allsidig kar med andre ord, og det er jo kjekt å ha litt ulike tema å velge i ;-)

Jeg ville ha hovedfokus på hytteliv, men ønsket også å få inn litt fotball som tema. Ikke så fryktelig enkelt når laget har skarp oransj og blå som sin farge. Men jeg fikk det da til på et vis, og mottaker ble fornøyd. Og det er jo det aller viktigste :-)

 Her er forsiden av kortet. Mønsterarket som er brukt er fra Fabscraps, og i tillegg har jeg brukt mørk brun bølgepapp, vanilla, beige og grønn bazzil. Motivet av hytten var et bilde jeg fant på nettet, og syntes det var så fint og stod så godt til resten av fargene. Trærne er chipboard også fra Fabscraps (tror jeg?). Disse svertet jeg med litt grønn Distress Ink for å gi de litt mer liv. Over bølgepappen har jeg brukt litt hyssing og festet charms fra Korthobby. En med fotball og en som det står "Jubilant" på. Navnet og alderen måtte selvfølgelig få komme i fokus.

 Her er innsiden av kortet. Her har jeg brukt samme mønsterark og farger som på fremsiden. Hyssing med enda en charms, klippet ut en vinflaske og et vinglass og stemplet på en liten hilsen om en fin dag.

Jeg følte at jeg måtte få med noe Aafk-tema så da fargela jeg en figur i lagets farger og fylte kurven hans med kantareller (hentet fra nettet). Syns han ble litt kul og gjenspeilet de to temaene godt. Mitt personlige stempel som en "seierspall"(?), og stjerner stemplet på i bakgrunnen.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar