torsdag 13. oktober 2016

2 kort 1 mønsterark

Heisann.

Jeg har kjøpt den nydelige blokken med de flotteste papirene i de herligste fargene *sukk* Såååå betatt av disse mønstearkene. Med utklippsark som passer til. Blokken er kjøpt hos Scrapomania - Studio75 - Special Moments - Alice's Dreams. Elsker fargene og trykkene.

Jeg utfordret meg selv litt, og tok utgangspunkt i kun ett av arkene med blåtoner. Utav dette arket laget jeg to kort. Altså 2 kort med 1 mønsterark. Sammen med bazzil og pynt ble de ganske ulike i uttrykket.


Kort nummer 1:Kortet er bygget opp lag på lag med to sider av samme mønsterark. Jeg har rufset og revet kantene på noen av lagene. Jeg har pyntet med blomster, doilie, blonder og en nydelig chipboard fra Wycinanka.


De grønne bladene er klippet ut fra utklippsarket som hører med i blokken.


Kort 2:


Her har jeg brukt samme mønsterark på begge sider og bygget det lag på lag med 3d puter. I tillegg har jeg klippet ut et motiv og en klokke som hører med i samme blokken. Jeg har pyntet med blonder, blomster, flosstråd og en engel i resin. Kantene er rufset og svertet også på dette kortet
Begge kortene er laget uten tekst, da de egentlig kan passe til flere anledninger.

Håper du fant litt inspirasjon, og kanskje du vil lage et par kort med samme ett og samme mønsterark du også??

Ha en fin uke fortsatt og en riktig god helg når vi kommer dit!!

Klem fra Marie.

Jeg deltar i utfordringen hos

Kreativ Scrapping - #10 chipboard


2 kommentarer:

 1. Åh! Så nydelige begge to! Jeg er så glad i måten du bruker blomster på, og du er så flink til å bruke både chipboard og resin. Lekkert!
  :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Karen Elise. Jeg elsker blomster, chipboard og resin. Syns de gjør seg så utrolig godt på kortene ��

   Slett