søndag 27. september 2015

Gaveboks med lys

Hei.

Jeg har laget noen gaveesker som jeg har fylt med stearinlys og en dekorert fyrstikkeske. Esken er en pringlesboks som har fått nytt liv. En koselig hilsen til noen man setter pris på :-) Her ble det litt jul og litt uten juletema. Viser de med juletema i dag.


Jeg har brukt julepapirer som jeg hadde liggende i julesamlingen min (som jeg dessverre ikke husker hvor kommer fra), men de er kjøpt hos Scrapomania på Moa. Og der er et kjempebredt utvalg av nydelige papirer. Ta en titt innom!  I tillegg har jeg brukt motiver fra en papirblokk fra Joy (den røde boksen) , og motiv fra en papirblokk fra Dixie Craft (den grå/blå boksen).


Jeg har pyntet med hyssing, blomster fra Stotyteller, blomster fra Papirdesign , hjertebånd fra Maya Road , blondebånd og et bånd med "snøballer" (alt kjøpt hos Scrapomania).


På lokket har jeg laget et lite kort man kan løfte opp og skrive en liten hilsen på. Pyntet med samme pynt som resten av boksen.

Moro å lage, og kjekt å kunne bruke opp igjen litt av "søppelet". Bokser og esker har jeg funnet ut at er fint å ta vare på. Det er jo så mye man kan bruke de til, og de blir jo helt annerledes med litt papir og fin pynt.

Ønsker dere en fortsatt fin søndag!

Klem fra Marie.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar