onsdag 25. mai 2016

Herrekort

Hei på dere!

Har dere sett den fantastiske serien til Pion Design - Mister Toms Treasures? Helt perfekt til herrekort! Så kule papirer.

Jeg har laget nok et slide kort (ja jeg har fått litt dilla) med papirene Pion Design - Mister Toms Treasures - Pocket Watches og Pion Design - Mister Toms Treasures - Images from the Past. I tillegg har jeg brukt border og tekst fra arket Pion Design - Mister Toms Treasures - Borders. Elsker absolutt alle arkene i den serien. Selve basen er av svart kartong, og første laget er Vanilla Bazzil.
Jeg har pyntet kortet enkelt med en metallklype fra Tim Holtz og noen små tannhjul i metall fra Tim Holtz. Teskten på kortet er fra arket med bordene. Her har jeg bare klippet opp teksten og satt den sammen  flere deler på kortet. En liten fotostrimmel har fått plass under motivet. 
Tekststempelet er fra Kort og Godt, og klokkene på motsatt side har jeg klippet ut fra mønsterarket.

På baksiden har jeg laget en tag som man kan dra frem og skrive en personlig hilsen på.Denne serien er bare helt super, og jeg gleder meg allerede til å kaste meg over neste prosjekt med disse papirene. 

Ha en kreativ og flott torsdag videre dere!!

Klem fra Marie. 

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Takk for fin tilbakemelding ☺ Så nydelige papirer vettu. Da er det enkelt å leke seg! Digger serien!

      Slett