tirsdag 21. juni 2016

Lollipop kort

Heisann!

Som jeg nevnte i det forrige blogginlegget jeg skrev hadde jeg med alle restearkene mine på scrappetreffet.Jeg syns det er vanskelig å få brukt av restepapirene, og hadde bestemt meg for å dykke ned i dem denne helgen. Overraskende nok (ja, jeg ble faktisk overrasket!) så fikk jeg faktisk laget en god del kort av dem, og også noen lollipopkort.

Her kommer noen bilder:

Jeg har brukt restepapirer som jeg dessverre ikke husker hvor kommer fra.Jeg har brukt gull foile og hvit bazzil som base.  Her har jeg brukt en dies fra LifeStyle CraftsEn doilie er brukt mellom lagene, og jeg har også brukt en sirkeldies fra Joy Crafts under rosetten. Litt lag på lag med mønsterark og kartong. Gratulasjonsteksten er en dies fra PapirdesignGrønne halvperler fra Papirdesign er limt under teksten. Rundt sugerøret har jeg knyttet litt hyssing sammen med litt bånd. På baksiden er det plass til hilsen.

Her har jeg også brukt restepapirer. Litt kartong sammen med mønsterark som jeg ikke husker hvor kommer fra. Samme sirkeldies som det forrige lollipop-kortet. Her har jeg pyntet med noen blomster og en resin engel. Hyssing og bånd sammen med stempeltekst fra Kort og Godt.
Her har jeg brukt mønsterpapir fra Maja Design - Vintage Baby. Motivet er fra mønsterarket It's a girl (heldig som hadde en rest av dette) Jeg har pyntet med osteklut, blonder, rosa hyssing og en gammel knapp. Teksten er stanset i hvit glitter foam. Dies er fra Scrapmagasinet. Blomstene er stanset med en punch, og her har jeg limt på små hvite halvperler fra Papirdesign. Sirkeldies er den samme som de to andre lollipop-kortene.


Håper du fikk litt inspirasjon til å tømme litt av restepapiret ditt også. Jeg får vel dykke ned i resten av posen min etterhvert ;-)

Klem fra Marie. 
1 kommentar:

  1. Likte alle jeg, nydelig kombinasjoner av materiale, disse var gjennomført <3 Godt Hånd[t]verk

    SvarSlett