tirsdag 15. oktober 2013

Julekort igjen hos meg.

Hei.

Her kommer nok et julekort fra meg. Som sagt; fremdeles i julemodus ;-) Idag har jeg laget et julekort med de fantastiske papirene til Pion. Nydelige mønster og herlige motiv.Mønsterarkene er som sagt fra Pion, og det herlige motivet er også fra et Pion ark. Ser nå at jeg kanskje burde valgt å ha et lysere panel bak det grønnmønstrede arket, men men. Doileyen er fra Dovecraft. Ved motivet har jeg valgt å ha en bård med blomster og blad. Disse er fra Storyteller og bladene / kristorn er utstanset med en Martha Stewart punch.


Blomstene og kristorn har fått et lite lag med Frosted Lace Sticles for å gi de litt "frost". Syns dette gir litt ekstra liv til både blomster og blad. Og noen halvperler i sølv for litt ekstra bling. Snøkrystallene er også en punch fra Martha Stewart. De har jeg punchet med to forskjellige ark. Mønster øverst og sølv under. Pyntet med en halvperle.


På pelskanten til jentas kåpe har jeg brukt litt Mod Podge for å få litt glans. Syns det ble veldig fint, og motivet ble ikke så flatt. Kanskje litt vanskelig å se på bildet, men når lyset treffer rett glinser den så fint i motivet :-)

Liker så godt Pions juleark, så har kjøpt noen flere. Så blir det vel noen julekort til etterhvert. Fine mønster og helt herlige motiv. Får skikkelig nostalgisk følelese. Herlig!


Med dette kortet deltar jeg i utfordringen hos

Kreative Verden utfordringsblogg :  alt er lov2 kommentarer:

  1. Kjempe fint jule kort du har laget Marie!
    Takk for at du deltar hos kreative verden Utfordringsblogg.

    SvarSlett
  2. Nydelig kort og motiv. Takk for at du deltar hos Kreative verden. Klem Rita

    SvarSlett