lørdag 1. mars 2014

Kort med toppers

Hei alle!

Tenkte å vise et kort jeg har laget som DT-bidrag til Scrapomania-bloggen. Jeg har brukt de nydelige papira til Maja Design.


Kortet er brettet slik at det åpnes på midten, og her har jeg laget et panel med en nydelig toppers. På begge sidene har jeg lagt en herlig blonde. Jeg har pyntet med roser fra Storyteller. Disse finner du her og her. Den store blomsten er plukket fra krukkene på disken hos Scrapomania. Masse fine blomster i løsvekt, så da kan man plukke akkurat de typene man har lyst på. Mix i vei! ;-) Sommerfuglen er fra et utklippsark fra Kort&Godt kjøpt i butikken. Denne har fått et lite lag med glossy acent.


På innsiden av kortet har jeg brukt samme mønsterark fra Maja Design. Her er også en toppers med tekst fra samme toppers-ark som på fremsiden.


Et skrivefelt har jeg lagt i midten hvor jeg har brukt Martha Stewart punch - Edge punch; Floral Accent på sidene. Også her har jeg limt på noen sommerfugler fra Kort&Godt utklippsark "Sommerfugler". Disse har jeg limt med 3d puter, og de har også fått et lag med glossy acent.


Stående og halvveis åpent ser kortet slik ut:Ønsker alle sammen ei fin og kreativ helg! Hilsen fra Marie! :-)1 kommentar:

  1. Så nydelig dette kortet er.
    Gjennomført fra begynnelse til slutt.

    Klem,Kjersti

    SvarSlett