onsdag 8. mars 2017

Til en liten prins

Heisann!

I dag har jeg lyst å vise dere et posekort jeg har laget til en nyfødt liten prins. Jeg har tatt i bruk de nydelige mønsterarkene til Papirdesign - Velkommen lille Venn. Her har jeg brukt arket Kosebamse. Så nydelige ark med de skjønneste mønster og herlige farger.


Kortet er som sagt et posekort der jeg har tatt utgangspunkt i en helt hvit papirpose. Denne har jeg brettet og deretter kuttet på toppen for å tilpasse det slik jeg ønsket selve kortet skulle se ut.


Jeg har kledd med to ulike bazzil kartong og mønsterpapiret - "Kosebamse". Alle kantene er svertet og noen lag er bygget med 3D puter.

Jeg har pyntet med blonder, blomster, flosstråd og ulike dies.

"Lykkeliten" teksten er en dies fra Kort og Godt, den runde dies er fra Lifestyle Crafts. Boblene er en dies fra Memory Box.

Innsiden er pyntet med samme papirer, og med herlige stempeltekster fra Kort og Godt. Bamsene har jeg klippet ut fra mønsterarket og limt med små 3D puter.


I posekortet er det også en tag man kan dra frem og skrive en personlig hilsen på.Her har jeg brukt samme papirer som resten av kortet sammen med  blonde, flosstråd, små die cut fra Kaizercraft og en die fra La-la-land.

Takk for at du tittet innom :-) Ønsker deg en fin og kreativ dag!!

Klem fra Marie.

2 kommentarer: