mandag 17. august 2015

Årets første julekort!

Hei igjen.

Jeg har laget årets første julekort med motiv og papirer fra blokker fra Joy!. Mønsterarkene er fra den nydelige blokken Shabby Christmas. Motivet er hentet fra en blokk med julemotiver også fra Joy!

 
Jeg har rufset alle kantene og bgget med 3D puter for dybde på kortet. Jeg har brukt en nydelig dies fra Joy  oppe ved motivet, og festet på små hvite halvperler fra PapirDesign. I tillegg har jeg pyntet med masse ulike blomster, hyssing, osteklut og noen glitrende brads kjøpt hos Scrapomania.
 

 
 
 
De små bladene er stanset ut med en punch fra Martha Stewart. I tillegg har jeg pyntet innimellom med chipboard som jeg har klippet i passende biter.
 
Innsiden er pyntet i samme stil som fremsiden. Med samme ark fra samme blokk, og samme pynt. Teksten er fra et stempel fra North Star Stamps. De små juletreene er en liten rest jeg hadde liggende fra en større dies fra Diesire. Denne syns jeg passet fint inn her, og kantene er svertet litt med svak blått. Her har jeg også hatt på osteklut for litt shabby/vintage stil.
 

 
Håper du fant litt inspirasjon til å starte på juleprosjektene dine også!
 
Klem fra Marie.
 
Jeg deltar i disse utfordringene :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. wawwww så super flot ♥

  10000 tak for at du deltager på Card and scraps udfordring.

  knuzzzz ♥

  SvarSlett
 2. Rett og slett et fantastisk nydelig julekort! Tusen takk for at du scrapper med oss i North Star Design. Og du må gjerne levere flere bidrag :-)

  SvarSlett
 3. Veldig koselig julekort! Den teksten inni synes jeg er sååå fin! Takk for at du deltar i sommerutfordringen vår hos North Star Design! :-)
  Klem fra DT Heidi

  SvarSlett
 4. Nydelig julekort i vakre pastellfarger. Tusen takk for at du scrapper med Kort o Mania! Anne Lill - DT KOM

  SvarSlett
 5. Lekkert Julekort :) Takk for at du deltar i utfordringen vår. Hilsen fra DT May Grethe

  SvarSlett