torsdag 27. februar 2014

Nye mønsterark fra Fabscraps

Hei igjen!

Har laget noen kort med de nye arka fra Fabscraps :-) Herlige sjøgrønne, blå og turkise toner. Skikkelig havtema på disse. Litt ulikt meg er det jo, da jeg ikke er så fryktelig begeistret for det maritime. Men disse var bare så fine farger og motiv på.  Arkene finnes hos Scrapomania, og du kan finne dem i nettbutikken her og her.


Her har jeg brukt rub-ons fra Staz ; Gratulerer. Masse fine sitater og tekser som passer til slike anledninger. Bak teksten har jeg lagt en osteklut og en doiley. Bården er laget med en MS-punch og pyntet med en sløyfe. Motivet av sjøhesten og stjernen er klippet ut av mønsterarket. Deretter har jeg lagt et lag med Glossy Accent på for litt glans. Kirsebærblomstene er fra Storyteller og den andre er plukket fra krukkene på disken hos Scrapomania :-)


Innsiden er dekorert med samme mønsterark og en nydelig tekst fra en stempelplate fra Kort&Godt.


 På motsatt side har jeg laget et stort skrivefelt med plass til en hyggelig personlig hilsen. Her har jeg brukt litt av et annet mønsterark i samme serie. Dette finner du her.


På baksiden har jeg fått plass til et annet fint sitat. Dette er fra den samme stempelplaten fra Kort&Godt. Bården bak teksten er laget med MS-punch, og kantene er svertet. Mitt lille personlige stempel ble det også plass til :-)


Det var kjekt å lage noe litt utenom det jeg vanligvis liker å lage. Sjø og det maritime er ikke helt i min gate, men jeg ble fornøyd selv. Håper mottakeren blir fornøyd også :-)

I samme rennet viser jeg likegodt et annet kort jeg pludret sammen også :


Her er det fremdeles samme serien fra Fabscraps som er brukt :-) Et litt annerledes kort. Enkelt med tag og gratulasjonstekst. Her har jeg tenkt litt mer i guttekort-banen, så her er det ikke mye blomster og blonder.


Teksten på tag'en er fra en stempelplate fra Kort&Godt. Liker dem kjempegodt for de kan brukes til så mye :-) Gratulasjonstekstene er også fra Kort&Godt. Pyntet kortet med en kleklype og en stor treknapp med hyssing. Litt maritimt preg ble det da vel ;-)


Innsiden av kortet består av samme mønsterark som fremsiden, og et stort skrivefelt. Her har jeg stemplet på en tekst fra en annen Kort&Godt plate. Denne platen er så herlig. Mange små fine tekster til alle anledninger. Det er denne :-)

Nå er det beina høyt i soffan her hos meg! Ha en fin kveld! 


1 kommentar:

  1. Sååå stilige kort du har laget. Disse likte jeg veldig godt.
    Flotte papirer og oppsett på begge to.

    Klem,Kjersti

    SvarSlett