søndag 23. februar 2014

Nytt kort på bestilling

Heihei!

Idag skal jeg vise et kort som jeg fikk bestilling på. Dette kortet skulle være til en dame som fyllte 60år. Synes det ble et vårlig og dempet kort, og jeg synes denne fargen er så skjønn. Motivet er fra et utklippsark fra Pion Design. Mønsterarket husker jeg dessverre ikke hvor kommer fra.


Jeg har lagt en doiley bak bildet og pyntet med blomster og blad. Disse har fått litt mod podge på seg. Synes det gir herlig effekt. Ved blomstene har jeg fått plass til navnet på jubilanten. Blomstene i håret til jenta på bildet har også fått en omgang med mod podge. Se så fint det skinner! Love It ;-)


Bak motivet oppe til høyre har jeg laget en liten tag man kan dra frem. Her har jeg stemplet en liten tekst og pyntet med sløyfe og en liten charm med inngravert "Jubilant" på.Året må selvfølgelig på, så her har jeg hatt på thickers fra American Craft i sølvglitter. Det ble litt ekstra fokus det :-)


Her er innsiden av kortet. Påstemplet teks og swirl,  og god plass til personlig hilsen:På skrivefeltet har jeg pyntet litt med halvperler i sølv, og en liten stemplet hilsen: "Glad i deg". Dette var til en person som giver var veldig glad i, og da synes jeg den lille teksten passet så bra :-) Denne er fra en stempelplate fra Kort og Godt med mange slike små tekster. Så herlig og kan brukes til så mye!

Klem fra Marie!

2 kommentarer: