onsdag 4. desember 2013

En tom dorull kan brukes til så mangt ;-) Hei igjen. Jeg er helt elendig å følge opp med blogginnlegg, Tiden flyr, og etter 1 års permisjon har jeg begynt på jobb igjen. Noe som selvfølgelig gjør at det ikke blir like mye scrapping. Jeg kan jo ikke sitte opp hele natten å scrappe ;-) Men når jeg har en sjanse er jeg snar å sette meg ned ved scrappepulten. Koser meg glugg ihjel. Jeg har laget en god del ting som jeg ikke har fått sjanse å vise frem, så kanskje det blir et lite maraton her nå med bilderas av ferdige produkter. Jeg har også hatt en del bestillinger på kort og litt annet småtteri som jeg har puslet med. Dette skal jeg vise etterhvert :)

Men først over til den tomme dorullen. Den kan brukes til så mangt. Tideligere har jeg brukt den til å lage små kort med tag i. Koselig å henge på en liten gave eller en blomst. Men igår fikk jeg lyst å prøve meg på noe litt større. En gaveeske til te-lys :) Og her er resultatet:
 Her har jeg da tatt utgangspunkt i en tom dorull og dekorert den med mønsterark fra Fabscraps. Dette heter Shabbyliciou- Shabby Blue, og er helt nydelig synes jeg. Jeg har brukt vanlig bazzil i fargen Vanilla på lokket og borden rundt. Den er stanset med en punch fra Martha Stewart. Rundt kantene ved bunn og lokk har jeg brukt en remse med perler i sølv. Lokket har jeg pyntet med blå og offwhite blomster. En liten hjertecharms (som jeg tror er fra Korthobby) og en liten "snurr" med samme perler som på esken.


Og når jeg først hadde laget 1, måtte jeg jo prøve meg på en til. Morro å lage noe nytt innimellom. Denne i rosafarger. Samme prinsippet, men annet material. Her har jeg brukt et herlig papir  fra Papirdesign som heter Lykke- Søte små fugler. Border stanset med Martha Stewart punch, og i tillegg har jeg lagt til et blondebånd rundt kanten. Blomster og perler også her. Jeg bruker mye blomster og perler for jeg synes det er så nydelig. Blir liksom ikke helt ferdig uten en liten blomsterkvast :-)
Laget de ganske enkel uten tekst eller særlig mye stæsj på selve esken. Blir nok noen flere etterhvert også. Tutorial på denne fant jeg her .

Og med det samme jeg er igang må jeg bare vise en liten ting jeg laget til farsdagen. Jeg var dessverre litt snar og tok kun bilde av fremsiden. Det hadde jo vært morro å vist innsiden også. Men innsiden består da av en post-it blokk, og en personlig hilsen på innsiden av lokket. (post-it blokken er fast i esken for dem som lurer) Så da ble det en post-it lapp-eske m/penn??! Her er den iallefall:

Denne kan ihvertfall trygt ligge fremme på bordet mener jeg, og man kan notere alt hva man ønsker ;-) Denne har jeg ikke noe mal på da jeg bare har laget den litt etter eget hode, og målt meg frem til passende eske.

Nå er det tilbake til hus og hjem her. Flere innlegg kommer snart. Lover.

2 kommentarer:

 1. Hvor er den flot! :-)
  tak for at du viderebragte ideen
  Knus

  SvarSlett
 2. Sååå fin og så lurt. Fikk veldig lyst å lage sånn no ,så takk for inspirasjon.

  Klem fra Kjersti

  SvarSlett